luni, 1 noiembrie 2010

Halloween

Dupa cum spuneam in una din postarile anterioare, ieri (duminica, 31/10/2010) asteptam sa vedem ce ne rezerva seara. Dupa parlamentari indelungi si asteptarea celor 3 masculi care nu mai reuseau sa plece de acasa (cred ca nu stiau cu ce sa se imbrace!), pe la ora 23.00 ne intalnim in punctul unde se aduna lumea, respectiv Bourse (adica Bursa).
Apare prima intrebare: unde mergem? F are raspunsul: Celtica. Ce-o fi aia, vedem noi, dar el parea sigur pe el. Pe drum (scurt, dealtfel), ne explica baiatul ca e un bar care are happy hour inainte de 12 noapte si ca berea costa 1 euro paharul. Foarte ieftin! Ajungem, luam un rand de beri si incepem sa vanam un loc unde sa ne odihnim ciolanele obosite, ca, de, noi nu suntem obisnuiti cu o astfel de viata de noapte. Gasim o masa, profitam de faptul ca inca nu e ora 24.00, si mai luam vreo 15 beri asa, ca sa fie!
Dupa ce isi termina mini-concertul chitaristul care intretinea atmosfera, un DJ incepe sa puna muzica rock. Eeee, abia atunci a inceput distractia! Nu de alta, dar noi 5 cantam mai tare ca boxele! Trebuie sa recunosc ca MC stie chiar toate cantecele. Si rock-ul a crescut in „rautate” pe masura ce treceau orele.
In timpul distractiei, care a durat pana pe la 2.40, am descoperit ca Celtica mai are un nivel unde era muzica disco si se dansa. Vorba vine, ca nu prea aveai loc sa te misti!
Si tot in timpul asta, F si P ne-au explicat ca, in Franta si Spania, rom=roman. Mai ales ca in Franta exista un singur cuvant care e utilizat pentru a denumi ambele „specii”. Frumos, nu am ce zice! Deci, ar trebui sa imi schimb nationalitatea?! Oare se poate?! De asemenea, F constata ca sta la masa cu 4 balcanici. Hm, cred ca in 2 luni cat mai sta pe aici o sa il transformam putin cate putin...
Pe la 2.40 eu si A decidem ca e timpul sa plecam, poate mai prindem un Noctis (autobuze care circula noaptea, vinerea si sambata), in speranta ca fiind sarbatoare poate exista curse. Dar, ghinion! Asa ca da-i pe jos! Partea amuzanta este ca suntem convinse ca exista un drum mai scurt din Grand Place pana la noi, dar cum nu aveam chef sa experimentam noaptea, am ales drumul cel mai lung si cunoscut. Dupa vreo 40 de minute eram si noi acasa.
Baietii au plecat dupa noi, si prin zona noastra ne-am reintalnit. Dupa atatea beri, aveau niste fete!!! Sper ca au ajuns acasa pana la urma, nu de alta dar F si P nu prea mai erau in deplinatatea constiintei personale, iar MC nu stie drumul. O sa aflam in cursul zilei de azi.
Noi ne-am trezit la 9, dar, dupa fetele noastre, presimt ca o sa admiram pernele indeaproape curand.
O sa pun o poza cu personajele din bar, cu mentiunea ca unii erau costumati, altii erau ei insisi, dar toata lumea traia momentul!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu