vineri, 22 octombrie 2010

Romantismul la belgieni...

Ieri dimineata (adica joi) se trezeste A si se indreapta curajoasa spre baie. Apasa pe intrerupator si... nimic. Niciun firicel de lumina. Hmmm... Dam jos becurile (spoturi) le analizam indeaproape si concluzionam ca s-au ars. Asa ca, hai sa luam un bec! Cu unul ars in buzunar, caut la supermarket, dar nu aveau. Ma duc la magazinul turcului de peste drum, dar nu avea. In schimb, imi spune unde as putea gasi. Pana la urma iau de coada un bec si ma intorc victorioasa acasa. Punem becul in aplica si... tot nimic! Mai punem si unul din cele vechi, pe ala care nu parea ars si situatia ramane neschimbata. Analizam sigurantele, toate in regula.
Decidem sa lasam treburile asa cum sunt si sa sunam proprietarul care ne spune ca abia sambata poate trece sa faca o analiza integrata.
Pana una, alta, joi am supravietuit. Noi cunoastem bine baia, deci nu ne ratacim. Dar ce ne facem cu noul nostru musafir (o persoana de sex masculin)? Plus ca, doar nu dai omul afara din casa ca sa faci tu dus cu usa deschisa la baie. Nu va ganditi la ce va ganditi de obicei! Va stiu eu bine...
Trebuie sa mentionez ca, in afara de bec, alta sursa de lumina nu este in incapere.
Asa ca, hai sa cautam o lumanare ca sa facem atmosfera. Ehehe, acum incepe aventura. Ce e aia lumanare?! Doar la supermarket am gasit o punga cu 100 de candele mici (stiti si voi cum arata), in rest nimic! Am luat asa, deci avem si vreo 98 de lumanarele pe care sa le punem pe e-Bay, alaturi de scortisoara si ness.
Si, ma intreb, oamenii astia nu au auzit de romantism?! Adica o lumanare, ceva, ca sa faci atmosfera. Daca totusi au si ei astfel de practici, de unde si le cumpara? Nu de alta, dar ca sa ii sugerez lui Mr. G cand o sa vina si el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu