duminică, 19 iunie 2011

Anunt de interes national

Dragilor, vreau sa fericesc pe cineva. Dar sa ma explicitez...
O familie belgiana compusa din mama la vreo 56 (arata muuult mai tanara), activa, inca in campul muncii, si doi copii – un baiat de 21 ani si o fata de 23, ambii studenti cu domiciliul acasa, cauta FEMEIE IN CASA.
Ce trebuie sa faca persoana in cauza? Sa acorde patru ore pe zi casei, timp in care trebuie sa faca curat. Restul zilei si duminica sunt libere!
Ce ofera? Pai pun la dispozitie cazarea si masa, adica contravaloarea a circa 600-700 de euro lunar. Cazarea consta in 2 camere – un dormitor si un mic living – doar ale angajatei, baile si bucataria comune cu restul locatarilor casei, masina de spalat etc.
Ce cauta? O persoana dinamica, corecta, nefumatoare sau foarte putin fumatoare, care sa nu se dea inapoi de la facut curat in cele 4 ore alocate casei.
Acum o analiza putin mai detaliata a situatiei.
Doamna/domnisoara in cauza ar trebui sa fie serioasa si sa inteleaga ca suma pe care o scuteste neplatind chirie si mancarea este semnificativa, adica fix cat un salariu part-time. Nefiind obligata sa munceasca full-time (24/24 h), poate sa isi gaseasca ceva care sa ii asigure aceeasi suma in mana. In zona sunt destule case instarite unde se pot gasi destule de ore pentru facut curatenie... De asemenea, doamna care ofera jobul are destui frati si surori unde s-ar mai putea gasi de munca contra-cost.
Cheltuielile impricinatei constau in biletul de avion pentru venit incoace si vreo ceva euro ca sa aiba pentru cheltuieli minore in primele luni pana isi gaseste job-uri aducatoare de venituri suplimentare.
Candidaturile se primesc la adresa de e-mail mitache.mirona@gmail.com.

6 comentarii:

  1. pick me ! pick me!
    cred ca daca ma las de doctorat as avea o vacanta faina in Belgia si fara alt servici....as duce-o mai bine cred....:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana, la cum se inghesuie doritoarele, cred ca tu o sa fii castigatoarea! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. serios? de cand pot sa incep ?
    No serios, eu la sf lunii ajung la concluzia ca nu castig atat si lucrez ca magarul ... :( Mno, intr-o alta viata cred ca stiu direct ce vreau sa fac. :D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, in viata urmatoare ne facem amandoua menajere. :D Sau ospatarite... Ce doctorate, studii, job-uri de birou!? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Era un banc cu 2 politisti si un strain (in Romania) ... strainul a cerul o informatie in 8 limbi de circulatie internationala (mai putin limba romana :P), dar bineinteles ca nu a fost inteles. Unul dintre politisti spune: ai vazut cate limbi stia ala? Raspunsul: Si la ce i-a folosit?

    Cam asa e in Romania. La ce va folosesc studiile, doctoratele si mai stiu eu ce? Oricum muncim si traim ca un vidanjorii. Mult succes in Belgia, urmeaza-ti visul si ai grija de tine Mirona!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, anonimule! :D O sa am grija de mine si o sa incerc sa imi urmez visul.
    Pana una alta, gasiti-mi si mie o femeie care sa vrea sa se angajeze in postul propus! ;)

    RăspundețiȘtergere